Baby’s Naptime

Hvis du baby ikke napping godt i hendes første par måneder af livet, kan du prøve at skære ned på den tid hun er vågen af 15 minutters intervaller. Hvis hun er at blive overstimuleret, vil hun kæmpe søvn og være vanskeligt at komme til nap. Den måde at undgå dette er at se hendes “søvnig” stikord for at sikre, at du lægger hende ned når hun begynder at blive søvnig.

Nogle forældre tror at lade deres barn græde vil skade ham eller hende. Femten eller tyve minutter af gråd vil ikke skade dit barn, fysisk eller mentalt. Babyer lærer at selv lindre og falder i søvn af sig selv, men kun hvis du lade hende. Det er meget vigtigt, at børn lærer at falde i søvn af sig selv, således at de kan selv lindre hvis de vågner midt om natten. Ellers kan du have et barn, ikke vil sove igennem om natten i år.

Regelmæssig søvnmønstre er forbundne med regelmæssige spisevaner, så lad os se på faser af et barns liv:

* Nyfødte: Din nyfødte vil sove alt fra 16 til 20 timer om dagen, herunder de nationale handlingsplaner, som han tager mellem fodringer. Når din baby er blevet fodret, lad ham holde sig vågen for en kort stund og derefter sætte ham ned, før han bliver overstimuleret.

* To måneder: på to måneder og ældre, dit barn skal have lov at forsøge at selv lindre under deres naptimes og sengetid. Gråd er normal, når du lægger din baby, men det er okay. Hvis han græder i mere end 10-15 minutter, derefter gå ind og tjekke på ham. Ikke få ham op, men klappe hans bunden eller let gnide hans igen indtil han falder til ro.

* 3-6 måneder: omkring 3-6 måneder, din baby vil stoppe med at tage en af hans nationale handlingsplaner. Normalt er det tredje lur eller sen eftermiddag nap, at de ikke behøver så meget. Han kan være lidt kræsen og ønsker måske at tage en lille lur, men du skal prøve at holde ham, hvis du vil have ham til at gå i seng på en anstændig tid og sove trygt igennem natten.

* 16 + måneder: når dit barn er mellem 16-20 måneder, de normalt afslutte tager morgen lur til fordel for en længere nap om eftermiddagen. Babyer denne alder normalt ligge mellem 10-12 timer om natten og tage en 2-3 timers eftermiddagslur.

Spilleregler om nationale handlingsplaner

1. du beslutter dig for Hvornår nap starter og slutter, ikke barnet.

2. Når din baby er ældre end 4 måneder gammel, vil hun vågner grædende, hvis hun ikke har sovet nok. Hun kunne have en beskidt ble, være i en position, der ikke er behageligt eller koldt/varmt. Løse problemet og opmuntre hende til at gå tilbage til at sove. Babyer, der har nok resten vågner lykkelig, taler, og i godt humør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.