Sælger problemer på Ebay og deres løsninger

eBay giver internetbrugere med en online loppemarked, hvor købere og sælgere fra hele verden mødes for at gennemføre handelen.

Men ligesom de fleste erhvervsdrivende, der står over for en fornyelse af denne slags, det første spørgsmål vil altid være: det er sikkert?

Svaret er ja, men lusket svindlere er dagligt plotte betyder at drage fordel af Ebay’s beføjelse til at fremsende deres nedrige ordninger.

Brugerens regres… oplysninger og omhyggelig pleje i behandlingen på eBay. Først derefter kan han blive mindre sårbare over for scammer.

Den fælles konsensus er, at tilbudsgivere ofte snydt af sælgere. Men det er muligt for ting at være anden vej rundt.

Her er en liste over almindelige problemer sælgerne encounter og midler til at håndtere dem.

Falske spærrede tjenester

En vindende tilbudsgiver kan anmode om, at en escrow service bruges til at forsikre begge parter for en fair transaktion. Desværre narret sælger undertiden til at bruge en falske spærrede system.

For at undgå sådanne, skal sælgeren altid kontrollere ægtheden af en escrow service. eBay anbefaler brug af escrow.com. Hvis tilbudsgiver, der insisterer på hans eller hendes escrow service, chancerne er, at personen er en svindler.

Ofre for sådanne har svært ved at genvinde deres varer. De kan dog appellere til de retsmidler, som ydes af den medlemsstat, de bor i. De skal også kontakte eBay vedrørende sagen for enhver hjælp, de kan tilbyde på dette tidspunkt.

Deadbeat tilbudsgivere

Deadbeat tilbudsgivere (en vindende tilbudsgiver, der ikke betaler for en vare på den auktion Luk) er mere almindelige på eBay. Hvis vinderen af din auktion ikke betaler, kan du forlade denne person en negativ feedback.

Med hensyn til notering gebyrer sælgeren skaller ud, udstikker eBay en fire trins procedure for sælgere kan bruge til potentielt Genskab tabt sælgende gebyrer. Hvis sælgerne fuldføre processen til Ebay’s tilfredshed, vil de modtage en endelige værdi Fee kreditter og et relist. Indgive en ubetalt vare tvist er det første skridt mod eBay refundere disse gebyrer. Man kan rapportere en ubetalt vare op til 45 dage efter en auktion er tæt.

Handelstvist

Dette sker når sælgeren og tilbudsgiver er uenige om nogle salgsbetingelser. Dette kan også ske, hvis der er en påstået overtrædelse af nogen af disse aftaler.

Hvis kommunikationen mellem begge parter ikke hjælper, kan de overveje at gør brug af en tredjeparts-tvist opløsning outfit til at hjælpe. SquareTrade.com er en af disse outfits eBay anbefaler.

Det er bedre at forebygge end at helbrede

En sælgers liv kan gøres forfærdelige på grund af den konstante snydere angreb skruppelløse personer foretager. Men med ordentlig oplysning og pleje, han eller hun kan fortsætte deres handel på eBay med relativ sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.