Lån helt ned til 100 kr.

Mange tror at man skal låne mange tusind kroner når man optager kviklån, dette er dog ikke sandt, du kan faktisk låne helt ned til 100 kr., det kan variere hvor mange penge du har brug for, om du ikke har penge på kontoen til aftensmad eller om du vil købe en ny mobil, så findes der hjælp til det hele.

Hvor meget skal du låne

Når du skal låne, skal du beslutte dig for, hvor mange penge du gerne vil låne, har du ikke penge til at købe aftensmad eller mangler du en ny mobil, efter at du tabte den og den gik i stykker. Du skal se hvor mange penge du mangler, i dit budget for at få det til at løbe rundt i denne måned. Om du har fået en uforudset regning eller du bare mangler lidt penge, det er sagen ligegyldig.

Hvor hurtigt har du dine penge

Når du optager et kviklån online, vil det være muligt at have pengene på din konto i løbet af et par timer fra du er blevet godkendt, på den måde har du pengene samme dag, det er næsten lige meget hvilket beløb du låner, så vil du have pengene på din konto samme dag, det er derfor at kviklån er meget eftertragtede, da man via en bank ofte skal vente flere dage før du har pengene.

Krav

Der findes helt vildt mange forskellige lånudbydere i Danmark, men de har stort set alle sammen de samme krav før du kan låne, dette inkludere at du er dansk statsborger, har bopæl og adresse i Danmark, at du ikke er RKI registreret. Disse krav skal overholdes hver og en, den eneste som vil kunne overtrædes er, hvis du er registreret i RKI så vil det stadig være muligt at finde et kviklån, men der skal du regne med at renten og ydelsen pr måned er højere end normalt, dette er for at sikre de forskellige låneudbydere.

Løbetid

Når du skal vælge løbetid, skal du selvfølgelig vælge efter, hvor stort dit rådighedsbeløb er, hvor mange penge du har tænkt dig at låne, fordi hvis du ”kun” har lånt 5.000 kr. og har et stort beløb til rådighed når du får løn, så ville det være en dårlig ide at vælge en lang løbetid. Men låner du derimod at låne et større beløb, hvor dit rådighedsbeløb er relativt lavt, så er det en god ide at vælge en lang løbetid, på den måde kan du bedre overskue det hver måned når du skal afdrage. Det skal tages til stor overvejelse om hvilken løbetid du vælger, fordi det kan hurtigt ende i mere gæld, hvis der ikke bliver betalt til tiden.