Belize som den ultimative eventyr ferie Destination

En af de mest foretrukne eventyr feriedestinationer af mennesker er i dag Belize, en lille nation på den østlige kyst af Mellemamerika. Og hvorfor ikke? At være et sted, der er strategisk beliggende ved det Caribiske Hav, Belize har alle eventyr og har at tilbyde i forhold til noget som helst der er.

Belize kan findes mellem Hondo og Sarstoon floder, Belize er populært for Belize-floden, der løber ned i hjertet af landet. Geografisk set, er den nordlige del af Belize karakteriseret af flat og sumpet kystnære sletter. Andre steder er stærkt skovrige og består af flora, der er meget forskellige.

Dens sydlige område er sammensat af lave bjergkæder i Maya-bjergene, mens den caribiske kyst er foret med blød koralrev og nogle 500 Holme og øer kaldet “cayes.” Belize har off Belize Barrier Reef, der er kendt som den længste i den vestlige halvkugle og er betragtet som andet længste i hele verden, ved siden af Great Barrier Reef.

Afsted til en ekstreme eventyr

Når man taler i Belize, kun to ord kommer til at tænke — romance og eventyr. Hvis du planlægger at gå til Belize for et eventyr ferie, er det et must, at du sætter dig selv med stedet ved at kende en dosis af sin rige historie. Du bør også gør dig bekendt med går rundt sted såsom at kende forskellige former for transport som busser, biler, motorcykler og cykler. Du bør også have nogen ide om hvad de kan forvente fra stedet, accommodations, fødevarer og aktiviteter, som du kan gøre.

For en ultimativ adventure ferie er følgende blot nogle af de romantiske ting og spændende aktiviteter og steder, som du kan besøge:

1. the Great Barrier Reef. Som en af verdens største skatte, en tur til Belize ville betyde noget hvis du ikke har besøgt den længste reef på den vestlige halvkugle, The Great Barrier Reef. Du vil helt sikkert besøg, fordi det ikke ikke kun give dig en fantastisk naturoplevelse, men en følelse af eventyr så godt.

2. besøg i hulerne. Caving er faktisk en af de mest eventyrlystne aktiviteter, som du kan gøre, mens i Belize. Her kan du opleve forskellige sammensætninger af huler med rigelige kalksten og vådt klima.

3. at udforske øen af jord. Dette kan være meget trættende, men spændende, fordi du får at udforske stedet på egen hånd og i dit eget tempo. Du kan gøre din efterforskning ved at tage en golf cart tur, slot biler, og selv cykler der kan lejes.

4. hav eventyr. Udforske havene kan være så spændende som at genopdage jorden. For at smage skønheden af øen og dets farvande, leje en charter boat med guide til at gå rundt på øen, eller du kan leje en kajak, der vil tage dig til forskellige dele af øen. Du kan også leje både til sejlads; Du kan gøre fiskeri, og gøre forskellige former for vandsport såsom vandscooter, waverunners, dykning, snorkling, windsurfing, kitesurfing, sejlads, kano, kajak og katamaraner.

Bortset fra de nævnte aktiviteter er en fantastisk ting, der gør Belize en yndlings eventyr ferie destination det klima, som er tropisk og er generelt meget varmt og fugtigt. Dette gør det en perfekt flugt destination for mennesker og par, der elsker stranden mens du soler sig i varmt og behageligt vejr.

Selv om klimaet her er generelt varme, opstår regnfulde sæson også fra maj til November så ikke vælge for at gå der i disse tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.