Ved hjælp af høflighed mens man kører en ATV

Siden sin introduktion til offentligheden i 1970 ‘s, har dem, der ride alle – terrængående køretøjer (ATV’er) haft til at beskæftige sig med en række spørgsmål om deres adfærd. Nogle af disse spørgsmål beskæftiger sig med sikkerhed, mens andre behandler rider’s adfærd over for deling af stier og dem, hvis de overtræder på jord. Mange drivere ignorere uansvarligt love, der forbyder brugen af ATV’er på visse områder. På grund af dette, har hundredvis af stier udpeget som sikker og lovlig steder for ATV ryttere til at bruge. Som med alle former for køreveje rejser, der er en række regler, både implicitte og lovgivet, som er blevet udviklet til at sikre sikkerheden for dem, der kører ATV’er.  

Uanset hvorfor nogen bruger en sti, er det vigtigt at huske, at alle trail brugere er ansvarlig for at se og lytte til andre. Dette bør resultere i dem, der bruger stier aktivt søger og lytte til andre, i stedet for blot at reagere når nogen eller noget kommer deres vej. Denne tilgang vil gå en lang vej mod at forhindre ulykker og misforståelser, der kan finde sted på stier.  

Det er generelt accepteret, at rejser på højre side af sporet fjerner ubeslutsomhed om den korrekte side på at passere. Hvis du har brug at passere til venstre for en eller anden grund, altid bede om og få tilladelse, før du gør dette. Sørg for, at du er i stand til at bremse markant og forsigtig på alle kurver og vejkryds. Mens ridning er en ATV ikke den tid, du ønsker at opleve en overraskelse! Overraskelser er aldrig sikker – uanset hvilken type køretøj du tilfældigvis være ridning!  

Hvis du skulle støde en hest, mens du rider din ATV, altid vige for hest og rytter. Gå ud af din måde at sørge for at hesten har set og hørt dig. Derudover vil du give hesten tilstrækkelig plads til at passere dig på sporet. Husk at motoriseret rekreative køretøjer, såsom ATV’er, kan normalt høres kommer, og hest rytter kan være godt ud af måde. Hvis ikke, være høflig, og lukke off din motor. Derefter Tillad rytteren at få en sikker afstand over dig, før du starter det op igen igen. Hvis du tilfældigvis bemærker, at en hest bliver irritabel, nervøs eller nervøs, altid slukke din motor. Derefter Spørg rytteren, hvad du kan gøre for at gøre situationen bedre for ham og hesten.   

Desværre, det store flertal af ansvarlige ryttere har haft deres ry negativt påvirket af dem, der ikke følger reglerne for stier og hvem ikke tage den nødvendige tid til at være høflig. Simpel høflighed og respekt for andre og deres ejendom vil afskrække ryttere af ATV’er fra ridning på ikke-udpegede stier, eller bruge andre privat jord uden tilladelse. Denne form for ansvarlig tænkning vil også forhindre ryttere fra at køre deres ATV under indflydelse af alkohol eller narkotika. Et antal ulykker sker hvert år på grund af denne uheldige opførsel.  

Hvis du planlægger at ride din ATV på en trail beregnet til ATV, Husk at der altid er en god chance for, at du kan støde på en person, der bruger stien til et andet formål end kørsel af ATV’er. I disse situationer er det bedst at give andre den respekt, du ønsker fra dem. Være aktiv i din indsats for at høre og se andre der er på din stier. Når du støder på dem, altid udbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.