nogen kan ren deres bil, men What About dem overskyet, gul forlygter?

Det er en meget almindelig forekomst. Vi se derefter hver dag. Er som en sygdom – gul, overskyet forlygte linser. Selv så jeg dem på biler på den lokale carwash. Det befuddled mig, at disse mennesker ville tage så stor omhu – vask, støvsugning interiør, fjerne gulvmåtter og selv hånd tørring deres biler, men de stadig havde disse gulnet, overskyet forlygter. Er ikke kun et problem på gamle, meget brugte biler. Det er udbredt på 2-3 år gamle biler også. Det gør ikke noget hvis det er en Dodge, Ford, Mercedes eller en Porsche.

Adspurgt, de fleste sagde de havde ikke råd til, eller ikke ønsker at betale de høje priser på udskiftninger fra deres lokale auto forhandler. Den gennemsnitlige pris for et par af udskiftning plast forlygter på lokale auto forhandlere var omkring $450 – som ikke engang omfatter installation og justering (det ville være en anden $60-120). Eftermarkedet forlygter findes, men har modtaget blandede anmeldelser, og besparelserne er ikke at stor, kvalitet og pasform bagud, og så havde du stadig har dem installeret og justeret. Og hvad så du kan gøre det igen i et andet år eller to?

Der findes en anden løsning, der er en patenteret forlygte renere og restaurator kit. Dens under $20, meget billigere end udskiftning objektiver, og det virker!

Plastic forlygte linser er normen i bilindustrien nu – alle biler har dem. Nogle har fancy navne som plexan og Lexan, men de alle har de samme problemer. Solen, syreregn, barske vejrforhold, kemikalier (bremsevæske, servostyring væske, varme radiator væsker, varmt vand, barske rengøringsmidler, osv….) vil alle forårsager de plast linser til at nedbryde og svække hurtigt. Nogle producenter er gået til herunder en beskyttende film på linserne. Uanset hvad, er de alle modtagelige for denne svækkelse og gulfarvning over tid.

Med denne lygten renere og restaurator selv junk værftet er bil linser blevet genoprettet til helt nye. Disse samme linser bruges til at blive kasseret og nu er blevet ny profitcentre for bjærgning værfter over det hele. Behandlingen anvendes til ydersiden af forlygterandens linsen hvor skaden er værst og det tager ikke en mekaniker til at gøre det.

Det er let at gøre, ikke tage meget lang tid, og resultaterne er fantastiske. Så er der en meget økonomisk løsning på problemet med gul, overskyet, slidte forlygter. Der er ingen undskyldning nu ikke have mousserende ren forlygter. Bilforhandlere overalt bruger forlygte renere og konservator på deres biler og kan du også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.