Bagklap parter

Det er svært at billedet en fodboldkamp, baseball spil eller alle sportsbegivenhed uden en bagklap part i parkeringspladsen. Bagklappen parter kan være fantastisk til enhver lejlighed, og det behøver ikke at være reserveret til sportsbegivenheder. Forlystelsesparker, strande, county messer er blot et par eksempler på mulige begivenheder for stor bagklap parter. Enhver begivenhed, der ikke normalt giver god mad er fremragende til bagklappen parter.

Selvom tailgate parter er normalt forholdsvis kort og sjældne, er bagklap partier let at planlægge og organisere. Potlucks er det foretrukne valg til tailgaters. Du kan bede folk om at bringe deres livretter. Sørg for at alle til at forstå typen mad, de er ansvarlig for, så du ikke ender med en 6 portioner af desserter. Ikke at nogle af gæsterne ville have noget imod en dessert eneste parti.

Det er rigtigt, at bagklap parter uformelle begivenheder; Det betyder ikke, du nødt til at gå på kompromis med kvaliteten af den mad, du tjener. Fordi du ikke behøver at bekymre dig om at bruge penge på dekoration og sådan, kan du råd til at bruge lidt flere penge på mad. Større bevillinger til fødevarer giver mulighed for bedre kvalitetsfødevarer og drikkevarer. Disse bedre produkter vil vende din bagklap part i en mindeværdig begivenhed.

Separat råt kød og fjerkræ fra kogte fødevarer for at undgå krydskontaminering. Husk på, at råt kød og fjerkræ skal være kogt grundigt. Gemme rester i en køligere indenfor 2 timer efter at tage mad fra grillen. Når temperaturen er over 90 ° F udenfor, opbevare fødevarer i et køligere inden for 1 time.

Bagklappen parter kræver ingen eller minimal forberedelse. Dekoration gonna få så fancy som bilerne er på partiet. For at gøre din fest mere afslappende, forsøg at parkere din bil i et område med den mindste mængde af trafik på partiet. Mindre trafik i området mindre du nødt til at indånde udstødningsgassen. Også, mindre trafik betyder mindre støj og du vil kunne høre hinanden bedre og slappe mere.

For nogle mennesker tailgate parterne er for tæt til olie steder og udstødning røg, så hvis du er en af dem, bagklap kan parter ikke være den bedste pasform for dig.

Interessante fakta: fleste tailgaters er mænd, og 60 procent er alderen mellem 25 og 44. Næsten halvdelen af alle tailgaters bagklap 6 – 10 gange pr. sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.